AcasăMobileAndroidSamsung Galaxy Note9 primeste update-ul N960XXU2ARI9 cu imbunatariti de camera (HDR si...

Samsung Galaxy Note9 primeste update-ul N960XXU2ARI9 cu imbunatariti de camera (HDR si low light)

N960XXU2ARI9
Samsung Galaxy Note9 a primit azi update-ul N960XXU2ARI9 cu imbunatatiri legate de calitatea pozelor

Astăzi a venit un nou update pentru Samsung Galaxy Note9 (N960XXU2ARI9) care alături de patch-urile Android din septembrie aduce și modificări legate de camera foto, în special pentru îmbunătățirea calității pozelor, luminozitatea fețelor în poze cu lumină din spate, control mai bun pe HDR și low light.

În teorie schimbările ar trebui să schimbe în bine calitatea pozelor. Totodată, prin aplicarea patch-urilor Android pentru luna septembrie aparatele Note9 vor fi și mai sigure.

Screenshot_20181007-122048_Software update

Update-ul N960XXU2ARI9 are doar 302 MB și se instalează OTA, dacă aveți un abonament cu trafic generos puteți să îl descărcați direct de pe conexiunea mobilă. Instalarea durează câteva minute și nu generează probleme (cel puțin pe aparatul meu).

Pentru moment nu vă pot spune dacă pozele sunt modificate semnificativ în bine, dar dacă o să am ocazia să mă joc cu aparatul în perioada următoare o să vă țin la curent.

Daca încă nu ați primit update-ul, verificați din Settings – Software Update – Download updates manually.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro