HomeFeaturedFocusNici nu l-a lansat bine si Microsoft blocheaza update-ul 2018 October pentru...

Nici nu l-a lansat bine si Microsoft blocheaza update-ul 2018 October pentru Windows 10 (1809)

Pentru că destul de mulți utilizatori s-au trezit cu fișierele șterse în urma instalării update-ului Windows 10 October 2018 (1809) Microsoft a decis să blocheze instalarea sa până când inginerii vor veni cu o soluție și vor remedia problema.

După cum v-am spus deja cel mai recent update de Windows 10 pare să nu fie tocmai finalizat pentru că există probleme, cea mai importantă fiind legată de ștergerea fișierelor din directorul C:/Users/[username]/Documents/.

Într-un document publicat astăzi în secțiunea suport Microsoft anunță că a oprit distribuția versiunii 1809 de Windows din cauza posibilității ca fișierele importante să fie șterse. Ca și în versiunile precedente Microsoft a lansat gradual update-ul așa că nu toți utilizatorii l-au primit concomitent, cei ce nu l-au primit încă nici nu îl vor mai putea vedea până când problema nu este rezolvată.

Interesant este că via Thurrott aflăm că problema cu ștergerea fișierelor a fost raportată de către utilizatorii din programul Insider Preview de cel puțin trei luni și Microsoft a ignorat-o.

Blocarea update-ului de Windows 10 vine după ce în aprilie am avut parte de ceva similar, doar că atunci Microsoft a decis amânarea update-ului până la repararea problemelor, decizie ce a fost mult mai inspirată decât cea de acum.

Și astea se întâmplă tocmai când spuneam că Apple poartă stindardul cu cele mai proaste update-ul (MacOS și iOS) fiind nevoită să aducă rapid patch-uri pentru remedierea problemelor întâlnite la noile lansări.

Așa că dacă încă nu ați instalat Windows 10 October 2018 atunci mai aveți răbdare puțin :).

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep