HomeFeaturedFocusLG V40 ThinQ prezentat oficial, focus evident pe fotografie

LG V40 ThinQ prezentat oficial, focus evident pe fotografie

LG V40 ThinQ

Nici nu poți să ai alte pretenții de la un telefon cu nu mai puțin de cinci camere foto. Cred că este primul de acest fel, dacă nu mă înșel. Pe spatele lui LG V40 ThinQ găsim un sistem cu trei camere foto, care promite rezultate spectaculoase. Un zoom optic 2x (unele surse vorbesc chiar de 3x) este posibil grație acestui sistem care permite și realizarea de fotografii ultra wide-angle. Este compus dintr-un senzor de 12 megapixeli (1,4 nm, f/1.5, OIS), unul de 16 megapixeli (f/1.9, ultra-wide) și unul de 12 megapixeli (f/2.4, zoom 2x).

LG V40 ThinQ

Pe partea din față, sistemul dual camera este compus dintr-un senzor de 8 megapixeli (f/1.9) și unul de 5 megapixeli (f/2.2, ultra-wide). Evident, AI-ul intervine printr-o grămadă de funcții. Și trebuie să recunosc că unele dintre acestea sună destul de bine pe hârtie (de exemplu cine-shot), astfel încât abia aștept să pun mâna pe telefon și să mă joc cu camerele sale.

LG V40 ThinQ este construit în jurul unei combinații de display P-OLED de 6,4 inchi, cu margini subțiri, notch în partea de sus și rezoluție QHD+ de 3120 x 1440 pixeli (aspect 19,5:9), cu un chipset Qualcomm Snapdragon 845, o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, care poate fi extinsă prin microSD.

Din punctul de vedere al construcției, LG V40 ThinQ arată foarte bine cu cele două panouri de sticlă, ușor curbate, unite printr-o ramă metalică. Pe spate avem senzorul pentru citirea amprentei digitale, iar în lateral avem și un buton fizic dedicat Google Assistant.

Un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh, prezența unui jack de 3,5 mm, certificarea IP68, standardul MIL-STD-810G, un Android 8.1 Oreo și un amplificator audio digital pe 32 biți completează lista cu detalii despre LG V40 ThinQ care merită evidențiate.

Plus un preț de aproximativ 900 dolari. Chiar și așa, LG V40 ThinQ este dovada că producătorul coreean încă mai are un cuvânt de spus pe piața de smartphone. Să vedem acum și în ce piețe va fi disponibil noul flagship LG.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep