HomeFeaturedFocusSharp Aquos Zero, un flagship interesant anuntat oficial

Sharp Aquos Zero, un flagship interesant anuntat oficial

Sharp Aquos Zero

Este interesant din mai multe puncte de vedere. Însă înainte de a începe să le enumerăm aici, trebuie să precizăm că cel mai probabil Sharp Aquos Zero va rămâne captiv pe piața din Japonia, așa cum se întâmplă cu toate terminalele Sharp. Și este păcat, pentru că par destul de interesante și capabile, cel puțin pe hârtie. Mi-ar fi plăcut foarte mult să pot să le văd în realitate, să am parte de experiența de utilizare a unui astfel de telefon, care în teorie se prezintă destul de bine. Dar, din păcate, așa ceva nu se va întâmpla foarte repede.

Revenind la Sharp Aquos Zero, telefonul este interesant în primul rând datorită aspectului. Vine echipat cu un display OLED de producție proprie, cu marginile laterale curbate (diagonală 6,2 inchi și rezoluție 2992 x 1440 pixeli, suport pentru Dolby Vision). Chestie care ar părea că este apanajul unei construcții moderne. Însă dăm cu ochii de marginile de jos și mai ales de sus și această impresie dispare rapid. Mai ales în partea de sus, se distinge un notch destul de proeminent, care ar presupune că marginea superioară este destul de îngustă în afara lui. Dar nu este așa, iar Sharp Aquos Zero arată ca un accident de design.

Sharp Aquos Zero

Presupunând că trecem peste acest inconvenient, pe care îl compensează construcția dintr-un material similar kevlarului pe partea din spate și rama metalică din magneziu, chestii care conduc la o greutate foarte redusă a terminalului. La nivel de hardware avem o combinație promițătoare de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, care nu sună rău deloc.

Avem o singură cameră foto pe partea din spate, de 22,6 inchi, sub care se găsește senzorul pentru citirea amprentei digitale. Camera foto frontală este de 8 megapixeli. O certificare IP68, un acumulator cu o capacitate de 3130 mAh, un Android 9 Pie și două difuzoare stereo cu suport pentru Dolby Atmos formează restul specificațiilor care merită amintite.

Din păcate, nu doar că Sharp Aquos Zero nu va ieși din Japonia, dar nici măcar nu avem informații legate de prețul său, ca să știm dacă merită să ne ofticăm sau nu.

via Engadget

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep