unc0ver
Unc0ver jailbreak este o soluție semi tethered ce merge pe iOS 11.

Se pare că odiseea jailbreak-ului pe iOS continuă, hacker-ul Pwn20wnd fiind cel care preia acum ștafeta și lansează Unc0ver, jailbreak semitethered pentru iOS 11.0-11.4 beta3. De sâmbătă avem și prima versiunea oficială a acestui jailbreak, disponibil pentru download pentru cei interesați.

pwn20wnd-v1-629x500

Din datele oficiale /r/jailbreak post, V1 are:

  • fix pentru RootFS Restore pe toate versiunile de firmware suportate
  • optimizări pentru unc0ver preference panel
  • niște bug-uri rezolvată
  • prima versiune care nu mai e beta

Unc0ver este un jailbreak semi-tethered, similar cu Electra, ceea ce înseamnă că la fiecare reboot de telefon va trebui să îl refolosiți, iar în plus are integrată o versiune de Cydia Store ce merge bine pe iOS 11.

E liniște deocamdată în zona iOS 12 cu toate că există informații că deja s-ar fi găsit niște exploit-uri care merg pe iOS 12 și iPhone Xs. Lucrurile s-au schimbat foarte mult în scena jailbreak de iOS mai cu seamă că diverse companii din domeniul securității plătesc sume importante pentru a pune mâna în exclusivitate pe exploit-uri ce dau drepturi de root, ceea ce face ca ideea unor soluții publice de tip jailbreak să nu mai fie atractivă. Până la urmă banii sunt mai importanți decât notorietatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here