HomeFeaturedFocusZTE Nubia Red Magic 2, teasing oficial pentru un smartphone dedicat gamingului

ZTE Nubia Red Magic 2, teasing oficial pentru un smartphone dedicat gamingului

ZTE Nubia Red Magic 2

Au apărut primele materiale oficiale despre ZTE Nubia Red Magic 2, ca parte dintr-un soi de campanie de teasing oficial declanșată de producătorul chinez. Noi nu ne supărăm, pentru că astfel aflăm câteva detalii interesante despre viitorul flagship dedicat utilizatorilor care se joacă frecvent de pe telefonul mobil.

ZTE Nubia Red Magic 2

Și dacă tot am vorbit ceva mai devreme despre Xiaomi Mi Mix 3, smartphone cu memorie RAM de 10 GB, să ne aventurăm tot în această zonă a specificațiilor tehnice și în legătură cu ZTE Nubia Red Magic 2. Se pare că și acest terminal va fi construit tot în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 845 cu o memorie RAM de 10 GB, semn că acesta este trendul pe care, mai devreme sau mai târziu, îl vor urma toți producătorii. Este o informație oficială, care reiese din materialul publicat chiar de către ZTE.

Din același material se mai înțelege și că telefonul va beneficia de un sistem complex de răcire, bazat atât pe aer, cât și pe lichid. Și că va oferi suport pentru 3D surround.

În plus, aș îndrăzni eu să spun, arată destul de bine cu toate inserțiile pe partea din spate. Însă probabil că în momentul apariției oficiale, care încă nu este specificată, voi fi și mai convins de acest lucru. Deocamdată mai avem de așteptat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep