HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Mix 3 prezentat oficial, flagship competitiv

Xiaomi Mi Mix 3 prezentat oficial, flagship competitiv

Xiaomi Mi Mix 3

Am vorbit despre el cu câteva zile în urmă, acum a devenit oficial. Xiaomi Mi Mix 3 a fost prezentat și nu mai planează niciun mister asupra configurației sale. Este un flagship modern, cu design inedit, care pare capabil să se bată cu numele mari pentru supremația de la vârful ierarhiei Androidelor. Modelul Mi Mix 3 rămâne fidel principiului pe care l-a servit încă de la prima apariție, acela de a oferi un screen-to-body ratio cât mai mare. Un display care să ocupe cât mai mult din suprafața frontală a dispozitivului. Iar în cazul de față, Xiaomi spune că s-a ajuns la un 93,4%.

Dincolo de procente seci, Xiaomi Mi Mix 3 chiar arată bine cu acest display aproape fără margini. În acest scop, producătorul chinez a recurs la un slider magnetic care integrează camerele foto frontale, un senzor principal de 24 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli. Pe partea din spate avem un alt sistem dual camera, compus de această dată din doi senzori de 12 megapixeli. Senzorii foto sunt de la Sony.

Xiaomi Mi Mix 3

Ecranul lui Xiaomi Mi Mix 3 este un Super AMOLED de 6,39 inchi și rezoluție 1080 x 2340 pixeli. În spatele să se ascunde un chipset Qualcomm Snapdragon 845. La nivel de memorii sunt posibile patru configurații: una cu 6 GB de RAM și 128 GB memorie internă, alta cu 8 GB de RAM și aceeași cantitate de ROM, una cu 8 GB de RAM și memorie internă de 256 GB și cea de top, cu 10 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 256 GB.

Acumulatorul lui Xiaomi Mi Mix 3 are o capacitate de 3200 mAh și oferă suport pentru Quick Charge 4.0+. Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo, cu interfața Xiaomi peste el. Așa cum s-a zvonit, telefonul integrează suport pentru rețelele 5G, pe care se pare că îl va putea pune în valoare anul viitor.

Xiaomi Mi Mix 3

Prețurile pentru Xiaomi Mi Mix 3 încep de la aproximativ 420 euro și ajung la 630 de euro pentru varianta de top, cu 10 GB de RAM și stocare de 256 GB. Toate versiunile au în pachet o carcasă de protecție și un încărcător wireless. Telefonul va fi disponibil de luna viitoare, varianta de top chiar spre finalul lunii. Deocamdată nu se știe dacă va ieși și în afara Chinei.

via Xiaomi

5 COMENTARII

  1. […] Într-o perioadă în care toată suflarea pasionată de smartphone și mai ales de partea de fotografie așteaptă su sufletul la gură evaluarea celor de la DxOMark pentru Huawei Mate 20 Pro și sistemul său de trei camere (o evaluare care întârzie în mod misterios să apară), iată că avem parte de o surpriză plăcută din partea proaspăt lansatului Xiaomi Mi Mix 3. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep