HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Asus Zenfone Max Pro M2

Cateva detalii despre Asus Zenfone Max Pro M2

Asus Zenfone Max Pro M2

Pentru că folosesc de ceva vreme un Asus Zenfone Max Pro M1 și chiar este un telefon bun (și urmează un review în scurt timp), mi-a atras atenția materialul despre viitoarea generație a acestui telefon. Producătorul taiwanez pregătește intens Asus Zenfone Max Pro M2 și în presa de specialitate au apărut câteva detalii tehnice despre viitorul mid-range.

Sursa lor este una cu un istoric destul de bun. Este vorba despre celebrul leakster Roland Quandt, care a furnizat informații destul de corecte de-a lungul ultimilor ani. El a vorbit despre noua familie mid-range de la Asus și, în legătură cu Asus Zenfone Max Pro M2 a oferit câteva detalii interesante.

Telefonul va fi construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 660, va avea o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB sau de 128 GB. Ecranul va avea o diagonală de 6 inchi și o rezoluție fullHD+. Daca informațiile sunt corecte, Asus Zenfone Max Pro M2 va avea pe partea din spate un sistem cu trei camere foto, semn că și taiwanezii fac pasul înspre acest sistem tri camera.

Informațiile prezentate sună promițător, în condițiile în care Asus va păstra și un preț decent pentru viitorul smartphone. Și cum la Zenfone Max Pro M1 prețul este unul din principalele argumente în favoarea telefonului, sunt tentat să cred că nu se va schimba această politică a celor de la Asus.

via @rquandt

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep