HomeFeaturedFocusFOTO: o noua imagine cu Moto G7

FOTO: o noua imagine cu Moto G7

Moto G7

O nouă fotografie cu viitorul mid-range Moto G7 a ieșit la iveală. Pare a fi o fotografie de presă pregătită pentru lansarea oficială. O lansare ce pare mai aproape decât se preconiza, dacă este să judecăm și după vizita făcută de Moto G7 la FCC pentru certificare. O imagine care ne arată un telefon cu un design modern, guvernat de ecranul cu notch în formă de picătură și cu margini foarte înguste. Dar și un spate de sticlă, trăsătură consacrată încă de la seria Moto G6.

Odată cu această imagine avem și câteva detalii tehnice despre viitorul smartphone. Se pare că display-ul va avea o diagonală de 6 inchi și o rezoluție fullHD+. Chipset-ul va fi un Qualcomm Snapdragon 660, memoria RAM va fi de 4 GB, iar capacitatea internă de stocare de 64 GB.

La nivel de camere foto, sistemul dual camera de pe spate va fi compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli, în timp ce camera frontală va fi de 12 megapixeli. Capacitatea acumulatorului va fi de 3500 mAh, iar sistemul de operare va fi un Android 9.0 Pie. Evident, va exista și un senzor pentru citirea amprentei digitale.

Sună destul de bine. Și dacă politica de prețuri practicată în prezent de Motorola va fi păstrată, atunci Moto G7 chiar are șanse să facă o figură frumoasă. Așa că așteptăm cu interes apariția oficială.

via MrGizmo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep