HomeFeaturedFocusFossil Sport, un nou smartwatch cu Wear OS

Fossil Sport, un nou smartwatch cu Wear OS

Fossil Sport

Așa cum o trădează și numele acestui nou dispozitiv, Fossil Sport este dedicat monitorizării activităților sportive. Atât de clară este această focusare, încât aspectul fizic parcă a fost ignorat. Fossil Sport este un smartwatch cu aspect minimalist, simplu, disponibil în mai multe variante de culoare. Însă, așa cum promite producătorul, își va face din plin treaba pentru care a fost pregătit.

Fossil Sport este prevăzut, în acest scop, cu modul GPS și are integrat și un senzor pentru citirea pulsului cardiac. Iar sistemul de operare Wear OS vine cu o interfață clar gândită pentru monitorizarea activităților sportive. Rezistă și la apă, pentru a putea monitoriza și activitățile de natație.

Telefonul este compatibil cu dispozitivele Android OS de la versiunea 4.4 în sus (fără versiunile Go Edition)  și cu terminale Apple cu iOS 9.3 sau mai sus.

Din punct de vedere hardware, Fossil Sport se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon Wear 3100 și pe un acumulator de 350 mAh. Telefonul are și altimetru integrat și, poate chiar mai important, este capabil să ofere suport complet pentru apelurile telefonice, având microfon și difuzor integrate. O persoană activă nu trebuie să fie nevoită să scoată telefonul pentru a vorbi în momentul în care este sunată.

Din păcate prea multe detalii nu au fost făcute publice pentru moment. Fossil Sport are un preț de 255 dolari, valabil în Statele Unite, acolo unde este deja disponibil. Există promisiuni din partea producătorului că disponibilitatea va fi extinsă la nivel global în cursul acestei luni.

via Fossil

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep