HomeFeaturedFocusVivo X21s listat oficial, mid-range cu aspect modern

Vivo X21s listat oficial, mid-range cu aspect modern

Vivo X21s

Mi-ar fi plăcut să spun și că vine cu un preț competitiv, dar nu prea consider că este așa. Oarecum păcat, pentru că Vivo X21s arată destul de bine cu ecranul său cu margini foarte subțiri și cu un notch mic, în formă de picătură, care integrează și senzorul pentru citirea amprentei digitale, dar și cu spatele din sticlă cu o textură interesantă.

Vivo X21s

Din punct de vedere hardware, Vivo X21s este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 660, ajutat de o memorie RAM de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB. O combinație care pare capabilă să răspundă fără probleme la cerințele unui utilizator mediu de Android. Toate ascunse în spatele unui display Super AMOLED de 6,41 inchi și rezoluție 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9).

Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli, în timp ce camera foto frontală a lui Vivo X21s este de 25 megapixeli, o adevărată bucurie pentru amatorii de selfie-uri.

Un Android 8.1 Oreo cu interfața Vivo peste el și un acumulator cu o capacitate de 3400 mAh și suport pentru încărcare rapidă (18W) sunt restul detaliilor care merită evidențiate. Dacă vi se pare cunoscută configurația lui Vivo X21s, este pentru că telefonul este deja vândut în India, sub numele de Vivo V11. Asta nu este tocmai o veste rea, înseamnă că mai devreme sau mai târziu, Vivo va ieși și cu o variantă globală a acestui telefon.

Vivo X21s

Vivo X21s a fost deja pus în vânzare la un preț de aproximativ 360 dolari. Cam mare, dacă ținem cont că este vorba despre piața din China, destul de ofertantă pe acest segment de preț.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep