HomeFeaturedFocusFOTO: Oppo A7 pare sa nu mai aiba secrete

FOTO: Oppo A7 pare sa nu mai aiba secrete

Oppo A7

Au ieșit la iveală cam toate detaliile tehnice despre Oppo A7, iar acum s-a trecut la cele de ordin grafic. Asistăm la o avalanșă de leak-uri de fotografii cu acest viitor terminal, astfel că ne-am decis și noi să îl aducem în atenția voastră înainte de momentul unui anunț oficial.

Oppo A7

Până la urmă nu este rău să știm la ce să ne așteptăm, cu atât mai mult cu cât Oppo obișnuiește să acorde suficientă atenție piețelor europene (spre deosebire de alți producători chinezi).

Oppo A7 va fi construit în jurul unui display IPS de 6,2 inchi și rezoluție 1520 x 720 pixeli, prevăzut cu un notch în formă de picătură, care îi conferă un aspect elegant, prelungit și pe partea din spate, într-un mod fericit ales, în zona camerelor foto și a flash-ului.

În spatele ecranului se va ascunde o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 450, cu o memorie RAM ce poate fi de 3 GB sau de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, respectiv 64 GB. Cei care doresc mai mult, vor avea la dispoziție un slot microSD.

Sistemul dual camera de pe spatele lui Oppo A7 va fi compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Oppo A7

Camera foto frontală va fi de 16 megapixeli, semn că Oppo nu și-a uitat vechile obiceiuri de “selfie expert”. Un acumulator cu o capacitate de 4230 mAh (ce pare capabil să ofere o autonomie peste medie), completează fericit lista cu specificații tehnice pe care le va oferi acest terminal.

Având în vedere aspectul modern, elegant, combinat cu specificații decente, dar care nu strălucesc, s-ar putea să avem parte de un preț destul de competitiv pentru Oppo A7. Însă acest lucru îl vom ști doar în momentul anunțului oficial. Până atunci, ne rămâne doar să îl admirăm în fotografii.

Oppo A7

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep