HomeFeaturedFocusCarcasa subacvatica pentru Huawei Mate 20 Pro pusa in vanzare

Carcasa subacvatica pentru Huawei Mate 20 Pro pusa in vanzare

Mate 20 Pro

În momentul în care Huawei a introdus oficial în România modelul Mate 20 Pro, oficialii companiei au dedicat o parte din prezentare și accesoriilor care însoțesc noua familie de flagship-uri Mate 20. Evident că mi-au atras atenția în primul rând dispozitivele wearable, ceasul Huawei Watch GT, care chiar arată bine și brățara Huawei Band 3 Pro, cu GPS, senzor de puls și rezistență la apă (inclusiv monitorizarea înotului). Însă a mai fost un accesoriu care chiar mi s-a părut interesant.

Este vorba despre o carcasă pentru folosirea subacvatică a telefonului. O carcasă care oferă mai mult decât certificarea IP68 a lui Huawei Mate 20 Pro și care ne lasă să ne bucurăm de abilitățile foto/video ale acestui flagship timp de o oră, la adâncimi de până la 5 metri, chiar și în apă sărată. Evident, acestea sunt valorile recomandate, s-ar putea ca această carcasă să reziste chiar mai mult.

Mate 20 Pro

Mate 20 Pro

Oricum, cu ajutorul ei vor putea fi surprinse mult mai atent anumite detalii din mediul marin, din timpul vacanțelor unui utilizator de Mate 20 Pro.

La momentul prezentării, nu erau cunoscute detalii comerciale despre această carcasă subacvatică dedicată. Însă acum avem câteva informații. Ea a fost deja pusă în vânzare pe piața natală, la un preț de aproximativ 80 dolari. Și există promisiuni clare că în cel mai scurt timp posibil, va fi disponibilă inclusiv pe piețele europene.

via vmall

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep