HomeFeaturedFocusHonor 10 Lite trece pe la TENAA si isi dezvaluie o parte...

Honor 10 Lite trece pe la TENAA si isi dezvaluie o parte din specificatii

Honor 10 Lite

Însă dincolo de specificațiile sale tehnice, care deocamdată nu sunt oficiale, Honor 10 Lite se anunță interesant prin prețul la care se va pune în vânzare. Nu îl cunoaștem, însă este vorba despre un terminal Honor, un nume care ne-a obișnuit cu un raport preț/specificații extrem de atractiv. Și cred că Honor 10 Lite nu se va abate de la această regulă.

Vizita pentru certificare în scopul vânzării la TENAA s-a lăsat cu publicarea unei părți importante din configurația lui Honor 10 Lite pe pagina organizației. De acolo și până la a aduce acest terminal în atenția presei de specialitate, a mai fost un singur pas.

Honor 10 Lite este construit în jurul unui display de 6,21 inchi și rezoluție 1080+, cu un notch în formă de picătură în partea de sus, care va ascunde în spatele său un chipset Kirin 710. La nivel de memorii se vor distinge chiar trei variante, care vor avea RAM de 4 GB sau de 6 GB și capacități interne de stocare de 64 GB sau 128 GB. Este prezent și un slot microSD, pentru cei cu nevoi mai mari în materie de spațiu de stocare.

Honor 10 Lite

Pe spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli și un cititor de amprentă, în timp ce camera frontală este de 24 megapixeli. Sistemul de operare este Android 9.0 Pie, iar acumulatorul are o capacitate de 3320 mAh. Nu știu dacă vine cu o construcție de sticlă, dar îmi place spatele în două culori, dispuse într-un fel de tranziție.

Honor 10 Lite va avea parte de un eveniment oficial de lansare în săptămâna ce stă să vină. Așa că nu mai avem mult și vom primi și confirmarea oficială a informațiilor expuse aici, deși TENAA nu prea a dat rateuri în ceea ce privește veridicitatea informaților furnizate.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep