HomeFeaturedFocusVIDEO: cum arata Nokia 9 cu cele cinci camere foto de pe...

VIDEO: cum arata Nokia 9 cu cele cinci camere foto de pe spate

Nokia 9

A ieșit la iveală un set generos de fotografii generate pe calculator care îl înfățișează pe viitorul Nokia 9 cu sistemul său de cinci camere foto de pe spate. Leak-ul este însoțit chiar și de un material video în care telefonul este vizibil pe toate fețele. Și acesta este generat pe calculator. Însă, în ambele cazuri, sursa materialelor (@OnLeaks) este una cu un istoric extrem de bun, așa că putem aprecia ca fiind exacte aceste materiale vizuale.

Nokia 9

Se vede destul de bine sistemul penta camera (nu știu dacă aceasta va fi denumirea oficială), pe care cei de la HMD Global l-au realizat în colaborare cu Zeiss. Se vede și faptul că în partea frontală vom avea o singură cameră foto, dar și că senzorul pentru citirea amprentei va fi integrat în display (asta este o informație care se știa deja).

Ecran care, dacă tot am vorbit despre el, va avea un aspect 18:9, o rezoluție QHD+ și o diagonală de 5,9 inchi. La nivel hardware, se zvonește că Nokia 9 va fi construit pe un chipset Qualcomm Snapdragon 845, o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, cu un acumulator de 4150 mAh.

Nokia 9

Eu zic că sună chiar promițător acest Nokia 9, un adevărat flagship al finlandezilor. Iar imaginile și clipul video arată, fără discuții, că telefonul se prezintă promițător inclusiv din punctul de vedere al designului și construcției.

via 91mobiles

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep