HomeFeaturedFocusLG a patentat un telefon cu 16 camere foto

LG a patentat un telefon cu 16 camere foto

LG 16 camere

Ai spune că lucrurile chiar o iau razna în acastă competiție a numărului de senzori foto de pe un telefon. Într-o perioadă în care un producător de huse de protecție confirmă designul cu 5 senzori foto ai lui Nokia 9, iată că apar informații despre niște pantente înregistrate de LG pentru un telefon cu nu mai puțin de 16 camere foto pe partea din spate.

LG 16 camere

Sistemul propune practic o rețea pătrată de senzori (4 x 4), care nu sunt dispuși în plan, ci în variantă concavă sau convexă, ceea ce presupune abordarea subiectului din unghiuri ușor diferite. Evident, un AI capabil va ști să aleagă cea mai bună fotografie a respectivului subiect și să o includă în rezultatul final. Și aici discuțiile pot fi destul de ample. Iar schițele publicate ne arată că un astfel de sistem ar avea funcționalități destul de interesante.

Noroc că deocamdată planurile celor de la LG sunt doar la nivel de licențiere de tehnologii și, cred eu, mai este drum lung până la punerea lor în practică. Iar noi, ca orice ardelean, ne entuziasmăm ceva mai greu și încă nu ne-am aprins la auzul acestei grozăvii.

Pe măsură ce lucrurile vor mai avansa și noi informații despre un astfel de produs vor ieși la iveală, probabil că ne vom ambala și noi mai tare și vom reveni.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep