HomeFeaturedFocusMicrosoft lanseaza versiunea de test Windows 10 Build 18282(19H1) in Fast ring

Microsoft lanseaza versiunea de test Windows 10 Build 18282(19H1) in Fast ring

Windows 10 Build 18282
Windows 10 Build 18282 aduce o tema deschisa, foarte interesanta.

În timp ce build-ul oficial de Windows 10 October 2018 update are încă probleme, Microsoft continuă dezvoltarea pentru viitoarea versiune 19H1 lansând în Fast Ring build-ul 18282 cu destul de multe noutăți, cea mai importantă fiind Windows Light Theme, care între noi fie vorba, face interfața mult mai atractivă.

Windows Snip are opțiuni noi: lansarea prin WIN+Shift+S lansează Windows Snip și ultimele setări sunt păstrate. Acum sunt adăugate opțiunile de captură cu întârziere (delay) și window.

w10_1

Modulul de tipărire este îmbunătățit și noua interfața (Modern) are acum funcții noi, printre care și suportul pentru noua temă Light.

w10_2

Pentru partea de patching, Microsoft a introdus două elemente noi: Pause Updates și Intelligent Active Hours. Pentru ca prima să poată fi folosită mai ușor, interfața Windows a fost redesenată și apare acum în ‘Settings > Update and Security > Windows Update’. Iar pentru cea de-a doua, Windows-ul își va da seama singur când e momentul să aplice update-urile pentru ca să nu ne mai trezim că repornește atunci când suntem în mijlocul unui proiect. Setarea poate fi activată din ‘Settings > Update and Security > Windows Update > Change active hours’.

Pentru zona de mobilitate, noul build va reține setările de strălucire și nu le va mai schimba la trecerea de pe baterie pe curent. Așa experiența de lucru va fi mai consistentă.

Nu în ultimul rând există o grămadă de remedii pentru problemele detectat în build-ul precedent (le puteți găsi pe toate aici). Și sunt și ceva probleme, dar nu majore care să împiedice folosirea acestui build. Doar și numai pentru noua interfața Light Theme cred că merită să îl instalați!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep