HomeFeaturedFocusSi totusi … Windows 10 October 2018 Update (1809) are inca probleme...

Si totusi … Windows 10 October 2018 Update (1809) are inca probleme cu anumite GPU-uri AMD

w10_1809

Nici nu a relansat bine Windows 10 October 2018 Update (1809) și iată că Microsoft are din nou probleme: unii utilizatori au raportat că și după (re)lansare Windows 10 mai are bug-uri. Vorbim despre probleme de conectare pentru disc-urile map-ate în File Explorer și incompatibilități cu plăcile AMD și soluția Trend Micro.

Problemele de care vorbim afectează utilizatorii ce folosesc Trend Micro OfficeScan și Worry-Free Business Security software pentru care în acest moment nu sunt oferite patch-uri și drept urmare Microsoft a decis să blocheze update-ul pe sistemele afectate până când Trend Micro nu termină testarea și oferă o soluție. Mai gravă e problema legată de plăcile grafice AMD Radeon HD 2000 și HD 4000 unde utilizatorii au raportat probleme de performanță pe lockscreen și că Edge crapă, sau mai rău, e generată o eroare “INVALID_POINTER_READ_c0000005_atidxx64.dll”. Chiar dacă vorbim despre plăci video mai vechi, Microsoft și AMD tot ar fi trebuit să lucreze și să ofere soluții.

Într-un asemenea context nivelul de testare și validare pentru Windows 10 ridică mari semne de întrebare, mai cu seamă că numărul de utilizatori din Insider Preview care au ajutat la testare a fost foarte mare. Chiar și cu ajutorul lor produsul tot nu a ieșit la standardele de calitate dorite.

Voi ați instalat noua versiune? Aveți probleme?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep