HomeFeaturedFocusRealme U1 prezentat oficial, primul smarphone cu MediaTek Helio P70

Realme U1 prezentat oficial, primul smarphone cu MediaTek Helio P70

Realme U1

Dincolo de această premieră, care nu înseamnă mare lucru din punct de vedere hardware, Realme U1 este doar un smartphone mid-range cu aspect interesant, modern și cu un preț destul de atractiv. Doar aproximativ 170 dolari costă versiunea cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă, în timp ce cea cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB are un preț de vânzare de aproximativ 210 dolari.

Chipsetul MediaTek Helio P70 de pe Reame U1, la prima apariție într-un smartphone, propune un procesor octa-core până la 2,1 GHz și un GPU Mali-G72 MP3. Telefonul este construit în jurul unui display IPS LCD de 6,3 inchi și rezoluție 1080 x 2340 pixeli, cu margini extrem de înguste și un notch mic, în formă de picătură. Ecranul acoperă 90,8% din suprafața frontală.

Realme U1

În ceea ce privește abilitățile foto ale lui Realme U1, acestea sunt oarecum speciale la nivel de cameră frontală, echipată cu un senzor IMX576 de 25 megapixeli, pentru autoportrete digitale cât mai reușite. Pe spate avem un sistem dual, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo, cu interfața Oppo peste el, iar acumulatorul are o capacitate de 3500 mAh. Realme U1 are slot dual-SIM, dar și un al treilea locaș pentru un card microSD.

Mi se pare destul de atractiv ca și raport preț/specificații, sunt curios dacă va putea fi accesat și în afara piețelor asiatice.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep