HomeFeaturedFocusWindows 10 Insider Preview Build 18290 (19H1) vine in Fast Ring cu...

Windows 10 Insider Preview Build 18290 (19H1) vine in Fast Ring cu elemente noi in meniul Start

w10

În seara asta Microsoft a lansat un nou build Insider Preview de Windows 10 (18290) pentru utilizatorii din Fast Ring ce aduce printre altele câteva elemente noi legae de meniul Start. După instalare se va observa un meniu Start mai bine desenat, cu elemente Fluent Design și cu icon-uri mai reliefate.

Mai apare opțiunea de sincronizare manuală a datei și orei, care până acum lipsea din meniul UWP Settings. Altă chestie faină este că se poate urmări mai ușor ce aplicații folosesc microfonul de sub Windows.

image

Alte două elemente noi sunt legate de Cortana și Search, zonă redesenată în meniul Start. Totodată, atunci când e nevoie de un reboot pentru instalarea unui update, un icon dedicat va apărea în bara de notificări.

Altă schmbare e legată de posibilitatea de a intra rapid în Microsoft To-Do! direct din Mail and Calendar, treabă ce e utilă celor ce folosesc această aplicație.

outlook

Pe lângă acestea vine o listă lungă de bugfix-uri și din păcate și ceva probleme, niciuna (cunoscută) care să blocheze instalarea acestui build.

Ce mai vreau să vă spun este că ar fi bine să instalați build-ul 18290 dacă sunteți în Insider Preview (Fast sau Slow) pentru că în curând toate versiunile vor expira (14 decembrie) și nu cred că vreți să nu mai puteți folosi versiunile de test.

Acestea fiind zise, spor la instalare!

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep