HomeFeaturedFocusRecomandare huse iPhone Xs

Recomandare huse iPhone Xs

Recomandare huse iPhone Xs
Colecție de huse de iPhone Xs

Pe parcursul perioadei de testare pentru iPhone Xs mi s-a cerut des părerea vizavi de o recomandare huse iPhone Xs cu variante de buget și premium. Ce huse merită folosite pentru a proteja carcasa de sticlă a lui iPhone Xs?

Ca de obicei am apelat la partenerul nostru MobileDirect și am testat șase huse (VRS Design, UAG Plasma și Plyo și cea originală de piele, produsă de Apple) .

Începem cu VRS (verus) Crystal bumper interesantă pentru cei ce nu doresc să ascundă forma și aspectul carcasei lui iPhone Xs. Este o husă din silicon, nu foarte groasă care aduce și margini metalice pentru protecție.

Pentru cei vor o husă foarte rezistentă recomand UAG Plasma: o variantă transparentă, cu margini foarte solide și colțuri ranforsate, utilă pentru situațiile în care pericolul de a scăpa pe jos smartphone-ul este foarte mare. Marginile carcasei ies puțin peste nivelul display-ului. Dezavantajul este acela că face aparatul să pară mai mare decât este în realitate.

DSC_0780DSC_0779

Tot în zona de protecție maximă avem UAG Plyo Glacier, o carcasă mai solidă, din plastic albastru ce oferă o foarte bună protecție la șocuri primind certificarea US Army MIL-STD 810G-516.6. Partea interioară din TPU absoarbe șocurile și vibrațiile iar partea exterioară din plastic vă protejeaza telefonul de zgârieturi și căzături.

O husă interesantă din prisma utilității este VRS (Verus) Design Damda Glide Silver care îmbracă complet carcasa și pe spate are un sertar ce poate găzdui unul sau două carduri – dacă vreți să fiți siguri că atunci când aveți cu voi smartphone-ul iPhone Xs puteți căra și cardul.

Recomandare huse iPhone Xs
UAG: husele pentru proetecție ridicată.

Carcasa ce mi-a plăcut cel mai mult este VRS (Verus) Design Single fit, varianta pe negru. Este o husă din gel TPU pentru iPhone X si XS care nu crește foarte mult dimensiunea telefonului. Este în același timp și foarte subțire și ușoară, aproape că nu simți că este pe telefon.

DSC_0784DSC_0785

Am lăsat la urmă husa de piele VRS (Verus) Design Genuine Leather diary de culoare albastru închis. Îmbracă telefonul într-un toc elegant, realizat din piele naturală fină, construit elegant și practic – poate fi deschis și închis cu o singură mână și difuzorul este vizibil pentru ca telefonul să poată fi folosit și cu tocul închis. Ca fapt divers, husa este confecționată manual și acest lucru se vede la detalii.

DSC_0777DSC_0778

Și la final, dar nu în ultimul rând, puteți alege husa originală Apple de piele pentru iPhone Xs (prețul este unul pe măsură însă) care aduce protecție și aspectul premium. Există mai multe variante de culoare – negru, roșu, albastru închis, maro, toate cu construcție similară.

iPhoneXsleather

Cred că selecția de mai sus acoperă cam toate gusturile posesorilor de iPhone, iar dacă încă nu ați găsit ce căutați vă recomand să dați o raită pe site-ul MobileDirect în secțiunea Apple unde veți găsi și alte modele.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep