HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J4 Core anuntat oficial, un entry-level cu ceva sanse de...

Samsung Galaxy J4 Core anuntat oficial, un entry-level cu ceva sanse de succes

Samsung Galaxy J4 Core

Șansele de succes ale lui Samsung Galaxy J4 Core depind însă foarte mult de felul în care va fi el împachetat în ofertele operatorilor. Pentru că Samsung are o relație foarte bună cu operatorii de telefonie mobilă în general și, în ofertele acestora (este o chestie documentată) cel mai bine se vând terminalele din seria Galaxy J de la Samsung, alături de versiunile Lite de la Huawei.

Așa că, dacă regula se respectă, nici Samsung Galaxy J4 Core nu ar trebui să aibă probleme prea mari. Este nevoie de un preț cât de cât competitiv, care oricum va fi subvenționat parțial de operatori (și de Samsung, pentru că aici este cel mai ușor să faci volume), dar mai ales de o disponibilitate cât mai largă din punct de vedere geografic.

Samsung Galaxy J4 Core

Revenind la telefonul nostru, Samsung Galaxy J4 Core este construit în jurul unei combinații de chipset Exynos 7570, cu procesor quad-core de 1,4 GHz (Cortex-A53), asortat cu o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB. Pentru cei cu nevoi mai mari în materie de spațiu de stocare, există și un slot microSD. În ceea ce privește ecranul, acesta este un LCD de 6 inchi și rezoluție HD+ (1480 x 720 pixeli, aspect 18,5:9).

La nivel de abilități foto, Samsung Galaxy J4 Core pare să fie și mai banal. O cameră principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli sunt prezente. Un acumulator de 3300 mAh, un Android Oreo Go Edition și lipsa senzorului de citire a amprentei digitale sunt detaliile care mai merită evidențiate.

Mai rămâne de clarificat partea comercială, exact cea care spuneam mai devreme că este cea mai importantă la un astfel de terminal. Deocamdată nu au fost făcute publice detalii oficiale, însă unele zvonuri spun că Samsung Galaxy J4 Core va avea un preț de vânzare de aproximativ 120 euro. Sunt destul de curios. Oricum, mai important, așa cum spuneam, este prețul subvenționat de operatori.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep