HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: suport auto pentru tetiera Baseus Robot Clip

RECOMANDARE: suport auto pentru tetiera Baseus Robot Clip

Baseus Robot Clip

Ne plac mașinile electrice aici pe EVmagazine.ro. Însă, cel puțin deocamdată, mai ales că suntem în România și infrastructura este precară, ne mulțumim și cu cele convenționale. Indiferent de mașină (sau mai exact de tipul motorizării), sunt câteva accesorii care nu trebuie să lipsească. Și cu atât mai mult acum, când se apropie sărbătorile de iarnă, și încep drumețiile mai lungi, excursiile la munte pentru Crăciun sau Revelion, sau vacanțele de ski, în orice mașină este binevenit un suport de tetieră pentru tabletă. Este un bun instrument pentru a cuminții copiii care nu mai au răbdare. Un film captivant sau un desen animat pot face minuni la timpul lor.

Astăzi o să vă vorbesc despre un suport auto pentru tetieră primit spre testare de la MobileDirect. Este un suport universal, care poate acomoda tablete de dimensiuni varite, de la 7 inchi până la 12,6 inchi. Și chiar și cu telefoane ceva mai măricele. Este un suport Baseus Robot Clip, cu prindere pe barele de la tetieră.

Baseus Robot Clip are un sistem de prindere inedit, pe care nu l-am mai văzut. Se bazează pe un arc destul de puternic, care împinge două brațe ce pot culisa unul în interiorul celuilalt. Acestea se prind pe barele de la tetieră, dinspre interiorul acestora. Cele două brațe au protecții de cauciuc pe interior, pentru a nu zgâria barele tetierei.

Citiți continuarea pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep