HomeFeaturedFocusMotorola are în plan un flagship veritabil, cel mai probabil Moto Z4

Motorola are în plan un flagship veritabil, cel mai probabil Moto Z4

Moto Z4

Motorola s-a mișcat destul de bine în ultimii doi ani pe piața de smartphone, însă fanii au suferit din cauza lipsei unui flagship veritabil în 2018 și au reproșat acest lucru companiei. Pare să fie un aspect care i-a pus pe oficialii companiei pe gânduri și reacția nu a întârziat să apară. Se pare că Motorola va fi printre primii producător care va ieși pe piață cu un telefon cu chipset Snapdragon 8150, noul vârf de gamă al celor de la Qualcomm.

Mai exact, viitorul Moto Z4, care deocamdată se pare că poartă numele de cod de Odin, va fi beneficiarul acestui chipset și viitorul vârf de gamă de la Motorola. Terminalul va avea și un Moto Mod dedicat, care va permite accesul la tehnologia 5G. Sper eu că se va păstra și compatibilitatea cu vehicle Moto Mods, pentru a nu le oferi motive de supărare fanilor acestei serii.

Zvonul care a purtat această informație mai vorbește și despre un Android 9.0 Pie, lucru destul de firesc, mai ales din partea Motorola, dar și despre o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare de 32 GB, care mie mi se par prea mici pentru un flagship cu pretenții. Prefer să cred că este doar o eroare și că Moto Z4 va fi mai ofertant din punctul de vedere al specificațiilor.

Cred că cel mai corect este să nu ne ambalăm prea tare și să așteptăm informații despre Moto Z4 care să provină din surse cu un istoric mai bun sau chiar din partea unor oficiali de-ai companiei.

via XdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep