HomeFeaturedFocusSamsung si Huawei au pierdut cursa pentru primii care aduc un smartphone...

Samsung si Huawei au pierdut cursa pentru primii care aduc un smartphone cu ecran pliabil

Și ea a fost câștigată de Rouyu Technologies care a intrat în istorie ca prima companie care a adus pe piață un smartphone (tabletă?) cu ecran pliabil. Cel mai probabil că și aici se va aplica regula că nu este neapărat necesar să fi primul pe piață cu un produs, ci să fi compania care îl face cel mai bine, lucru care s-ar putea să treacă în curtea LG sau Samsung.

Totodată demo-ul Rouyu Technologies e posibil să nu prindă niciodată viață și să rămână în stadiul de prototip, dar ne arată că este posibil.

Nu vă faceți probleme dacă nu înțelegeți ce zice domnul din film, nici nu contează prea tare din moment ce pe noi ne interesează prototipul și modul său de funcționare.

Display-ul nu este neapărat cel mai calitativ posibil atunci când este îndoit, însă ne oferă o idee vizavi de stadiul tehnologiei ecranelor pliabile. Interfața se adaptează la un ecran mai mare.

Interesant este că ecranul rămâne în exterior și nu spre interior, așa cum ne-am fi așteptat. Acest lucru oferă perspective interesante pentru că telefonul va putea fi folosit pe ambele părți.

În interior aparatul folosește un Qualcomm Snapdragon 8150 (Snapdragon 855 cipset) pe care o să îl vedem în următoarea generație de smartphone-uri (Galaxy S10, OnePlus 7, Pixel 4, HTC, Sony Xperia) ce va ieși în 2019.

Pe baza acestui demo nu pot să nu mă gândesc la faptul că se spune despre Microsoft că lucrează la un device similar, dar cu Windows și nu cu Android. Asta înseamnă că Surface Phone-ul s-ar putea să existe și să fie chiar aproape.

Voi ce părere aveți?

via BGR

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep