HomeFeaturedFocusHonor Magic 2 prezentat oficial, slider cu sase camere foto

Honor Magic 2 prezentat oficial, slider cu sase camere foto

Honor Magic 2

Cred că Honor Magic 2 este primul smartphone cu un sistem de trei camere foto frontal. Și acesta nu este singurul aspect intreresant legat de acest flagship lansat de Huawei. Avem de-a face cu un slider, în bunul obicei al celor mai recente lansări de telefoane chinezești, un mecanism care ascunde camerele frontale și pe care le scoate la iveală doar atunci când este nevoie, cu scopul de a obține un screen-to-body ratio cât mai ridicat. Peste 84% în cazul de față. Acesta este trendul către care merg telefoanele smart în ultima vreme, motiv pentru care vedem margini tot mai înguste ale ecranelor, diminuarea dimensiunilor notch-ului (până la dispariția lui) și alte artificii de acest gen. Inclusiv sistemul slider de care tot vorbeam.

Honor Magic 2

În același scop poate, Honor Magic 2 are senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în ecran. Fac o scurtă paranteză și lansez o teorie proprie, o previziune, conform căreia cred că în viitor, camerele frontale vor fi integrate cu totul în display într-o formă sau alta, fără să mai fie nevoie de notch.

Honor Magic 2

Revenind la Honor Magic 2, este construit în jurul unui ecran OLED de 6,4 inchi, cu rezoluție fullHD+ și aspect 19,5:9 (2340 x 1080 pixeli) și se bazează pe un chipset proprietar Kirin 980, care poate fi asortat cu trei configurații de memorie: 6 GB de RAM cu 128 GB memorie internă, 8 GB de memorie RAM cu aceeași cantitate de ROM sau 8 GB de memorie RAM cu capacitate internă de stocare de 256 GB.

La nivel de abilități foto, avem un sistem cu trei senzori pe spate (un senzor principal de 16 megapixeli, unul monocrom de 24 megapixeli și unul ultra-wide de 16 megapixeli) și un sistem cu trei senzori și în partea din față (un senzor principal de 16 megapixeli și doi senzori de adâncime de 2 megapixeli fiecare). Există și suport pentru Face Unloc, prin intermediul unui scanner 3D cu infraroșii.

Honor Magic 2 vine cu Android 9.0 Pie și are un acumulator de 3400 mAh cu suport pentru încărcare ultra-rapidă (40W).

Honor Magic 2

Telefonul este deja disponibil la precomandă în China, la prețuri între 545 dolari și aproximativ 700 dolari (pentru versiunea de top).

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep