HomeFeaturedFocusSmart X9, flagship-ul Vodafone pentru piata din Romania

Smart X9, flagship-ul Vodafone pentru piata din Romania

Vodafone Smart X9

Chiar dacă noțiunea de flagship este puțin deplasată (și îi aparține în acest caz operatorului), Vodafone Smart X9 are meritul de a fi un terminal cu un raport preț/specificații destul de interesant. Și, în plus, pentru gama de telefoane branduite de Vodafone, este un vârf, așa că am ales să păstrez această formulare, deși m-am expus criticilor celor mai cârcotași.

Vodafone Smart X9 este construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 450 și asta spune multe despre nivelul său. Procesorul este ajutat de o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, ce poate fi extinsă prin microSD, toate ascunse în spatele unui display de 5,7 inchi și rezoluție 2160 x 1080 pixeli (aspect 18:9).

Pe spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 5 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 8 megapixeli. Tot pe spate se găsește și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Acumulatorul are o capacitate de 3100 mAh, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo. Avem parte și de un set de aplicații preinstalate din partea operatorului, chestie care nu este obligatoriu un lucru bun.

Vodafone Smart X9 are un preț de 55 euro împreună cu abonamentul Super Red 15 sau la prețul de 159 euro fără obligații contractuale, din magazinele Vodafone România, din magazinele partenerilor sau de pe www.vodafone.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep