HomeFeaturedFocusZTE Nubia Red Magic Mars, un nou smartphone dedicat gamerilor

ZTE Nubia Red Magic Mars, un nou smartphone dedicat gamerilor

ZTE Nubia Red Magic Mars

ZTE Nubia Red Magic Mars se aliniază la startul unei competiții despre care eu am mai spus că va tot crește în amploare. Aceea a telefoanelor croite pentru gameri. Adică terminale care oferă suficientă putere de calcul, eventual un sistem de răcire ceva mai avansat și câteva accesorii care să facă experiența de gaming cât mai apropiată de cea oferită de o consolă sau un sistem dedicat. Poate părea greu, dar deja s-a conturat o categorie de jucători care preferă un dispozitiv mobil. Și cum majoritatea titlurilor care se respectă oferă și suport de cross-over între platforme, iată că mediul este propice dezvoltării acesei categorii de telefoane.

ZTE Nubia Red Magic Mars

ZTE Nubia Red Magic Mars propune un display IPS de 6 inchi, cu rezoluție 1080 x 2160 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 845 și memorii care pot ajunge până la 10 GB de RAM și 256 GB de stocare internă. Eu zic că sună deja extrem de bine! Evident, pentru a se plia pe cât mai multe buzunare, avem și versiuni ceva mai joase, cu 6 GB de RAM și 64 GB de memorie internă sau 8 GB de RAM și 128 GB capacitate de stocare.

Pentru că jucătorii nu caută performanțe foto la terminalul lor, ZTE Nubia Red Magic Mars are o singură cameră foto pe spate, cu senzor de 16 megapixeli. Camera frontală este de 8 megapixeli. Tot pe spate avem și un cititor de amprentă.

Pe lângă sistemul de răcire integrat, care se numește ICE ca prescurtare la dual heat pipe and convection cooling (sunt curios cum au ajuns la acest acronim), avem și două mici controllere care se pot atașa la telefon, precum și o pereche de difuzoare stereo (cu DTS 7.1), un feedbak haptic ce poartă numele de 4D Shock, dar și un acumulator de 3800 mAh pentru sesiunile mai lungi de gaming.

Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo cu interfața ZTE peste el.

Telefonul a fost deja pus în vânzare în China la prețuri care încep de la aproximativ 390 dolari și ajung, în cazul versiunii de top, la 575 dolari. Prețuri deloc rele, așa că ZTE Nubia Red Magic Mars merită monitorizat puțin în ofertele marilor magazine online din China care fac livrări și în Europa.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep