HomeFeaturedFocusXiaomi a livrat deja 100 de milioane de telefoane smart in 2018

Xiaomi a livrat deja 100 de milioane de telefoane smart in 2018

Xiaomi vanzari

Deși și-a propus să atingă această bornă la finalul anului, iată că producătorul chinez a reușit această performanță în 10 luni de zile. Și evident că s-a mândrit cu ea. Au și cu ce, este o companie foarte selectă căreia i se alătură acum și Xiaomi, reprezentată de Samsung, Apple și Huawei. Evident, este o diferență fină între numărul de unități livrate și numărul de unități vândute, însă această diferență nu are cum să știrbească din performanțele Xiaomi.

Faptul că creșterea a fost peste așteptări a fost anunțat chiar de către CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, care a punctat momentul de sărbătoare în cadrul unui speech adresat în primul rând angajaților companiei. Pe 26 octombrie mai exact, Xiaomi a reușit să livreze terminalul cu numărul 100 de milioane. Dincolo de performanța evidentă și de necontestat, va fi foarte interesant de urmărit cum se vor așeza lucrurile pe tot anul 2018 pe piața de smartphone și care vor fi mișcările din topul global al producătorilor, mai ales în top 5.

Un singur lucru cred că este deja destul de clar și pentru 2018. Se știe cine ia profitul cel mai mare de pe această piață, indiferent de cota de piață pe care o deține. Este vorba, evident, despre Apple, compania care știe cel mai bine să își valorifice produsele.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep