HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Asus Zenfone Max M2 si Zenfone Max Pro M2

Cateva detalii despre Asus Zenfone Max M2 si Zenfone Max Pro M2

Vocile din piață spun că nu mai este mult până când producătorul taiwanez va lansa oficial Asus Zenfone Max M2 și versiunea Pro, așa că era firesc să avem destule informații care au ajuns în atenția opiniei publice până acum. M-am gândit să le adunăm puțin să vedem cam pe unde se va situa viitoarea generație, cu atât mai mult cu cât Asus Zenfone Max Pro M1 chiar mi-a lăsat o impresie bună, așa că așteptările sunt mari și de la următoarea apariție.

Asus Zenfone Max Pro M2

Se pare că Asus Zenfone Max M2 și varianta sa mai avansată, modelul Pro, vor fi construite oarecum pe același schelet. Mai exact, ambele vor avea ecrane de 6 inchi și aspect 19,5:9 (rezoluție 2340 x 1080 pixeli). Însă Asus Zenfone Max M2 va avea un notch ceva mai îngust, o margine inferioară mai groasă și spatele metalic. Modelul Pro va trece la sticlă, va avea marginea de jos mult mai îngustă și un notch ceva mai pronunțat (dar mai scurt).

La interior, ambele terminale vor avea configurații ce vor începe de la 4 GB de memorie RAM, însă Zenfone Max M2 se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 636, în timp ce versiunea Pro va apela la o variantă ceva mai puternică, Snapdragon 660.

În ceea ce privește camerele foto, Asus Zenfone Max M2 va avea pe spate un sistem dual camera compus dintr-un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli. Despre abilitățile foto ale lui Zenfone Max Pro M2 nu se cunosc încă detalii.

Asus Zenfone Max M2

Se știe însă că Asus Zenfone Max Pro M2 va avea un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh, semn că se vor păstra accentele puse pe autonomie și la această generație.

Așteptăm momentul lansării oficiale, pentru că Asus a reușit cu familia Zenfone Max să ofere un raport preț/specificații foarte atractiv și sper să își păstreze acest obicei fericit.

via WinFuture

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep