HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Samsung Galaxy M20

Cateva detalii despre Samsung Galaxy M20

Samsung Galaxy M20

Se pare că planurile producătorului coreean de a scoate o nouă familie entry-level nu au fost doar vorbe în vânt. Mai mult, există un prim terminal din această serie care este destul de aproape de lansarea oficială. Este vorba despre Samsung Galaxy M20, un telefon entry-level care, dacă ne luăm după informațiile despre el care au ieșit la iveală în ultima vreme, nu mai are mult până la apariția oficială. Nu impresionează prin trăsăturile sale de natură tehnică, însă așteptările publicului sunt legate de prețul accesibil pe care ar trebui să îl aibă acest terminal.

Samsung Galaxy M20 va fi construit în jurul unui display IPS (diagonală 6,0 inchi sau chiar mai mare) cu margini extrem de subțiri și cu un notch în formă de picătură în partea de sus a ecranului. Un chipset Exynos 7885 va lucra în combinație cu o memorie RAM de 3 GB. Iar acumulatorul pare să fie unul dintre argumentele de vânzare, cu o capacitate de 5000 mAh.

La nivel de abilități foto vom avea un sistem dual camera pe spate, compus dintr-un senzor principal de 13 megapixeli și unul secundar de 5 megapixeli. Camera foto frontală va fi de 8 megapixeli. Tot pe spate se va găsi și senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Telefonul este destinat inclusiv piețelor europene și dacă vine asortat cu un preț atractiv, poate face vânzări frumoase. Pare un candidat perfect pentru ofertele operatorilor, acolo unde entry-level-urile de la Samsung au făcut mereu figuri frumoase.

via AllAboutSamsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep