HomeMobileAndroidEMUI 9.0 cu Android 9 Pie e disponibil la nivel global pentru...

EMUI 9.0 cu Android 9 Pie e disponibil la nivel global pentru seria Mate 10, P20și Honor Play, View10

EMUI 9, adică update-ul Android 9 Pie pentru flagship-urile Huawei a fost lansat la nivel global.

Huawei Consumer Business Group a anunțat disponibilitatea la nivel global a EMUI 9.0 pentru seria de smartphone-uri Mate 10, P20 și Honor Play/10. Asta înseamnă că dacă sunteți posesorul unui astfel de aparat atunci aveți șanse mari ca noul EMUI 9.0 să fie deja disponibil pentru download.

Aparatele ce vor primi în curând update-ul sunt:

  • HUAWEI Mate 10
  • HUAWEI Mate 10 Pro
  • HUAWEI P20
  • HUAWEI P20 Pro
  • Honor Play
  • Honor View 10
  • Honor 10

Spun în curând pentru că încă nu am văzut să fie disponibil și în România, poate pentru că nu suntem o piață la fel de interesantă. După cum probabil știți deja, EMUI 9.0 este sistemul de operare al Huawei realizat pe baza Android 9 Pie, optimizat pentru “a oferi o experiență de calitate” cu performanță mai bună și opțiuni avansate.

În mod normal update-ul ar trebui să apară dacă mergeți în Settings și apoi căutați actualizările – eu am testat azi asta pe un model P20 Pro, update-ul nu e încă disponibil.

Există alternativa de a încerca folosirea aplicației HiCare și de acolo să urmați pașii următori: Log in > Select country/region > Agree to the User Agreement and Privacy Notice > Update > Request update > Apply > Checking for new system update > Download and install.

Am testat și asta, nu a mers. Teoretic, pașii ar trebui să vă ofere acces mai rapid la Android 9 Pie pe modelele Huawei suportate.

Vă recomand să încercați și dacă merge să ne spuneți și nouă cum ați reușit și mai ales cum se mișcă Android 9 Pie.

via HC

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

10 COMENTARII

  1. A functionat chiar acum pe Huawei Mate 10 Pro.
    Dar…mai mult imi placea 8.
    Există alternativa de a încerca folosirea aplicației HiCare și de acolo să urmați pașii următori: Log in > Select country/region > Agree to the User Agreement and Privacy Notice > Update > Request update > Apply > Checking for new system update > Download and install.
    totul a fost ok.

  2. Pe Huawei Mate 10 pro când apare și în Romania știe cineva? am verificat și nici acum nu este disponibil update la Android 9 Pie, pe Huawei P20 Pro merge, este disponibil de câteva săptămâni.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep