HomeFeaturedFocusConsola de jocuri Nintendo Switch, disponibila la Orange

Consola de jocuri Nintendo Switch, disponibila la Orange

Nintendo Switch_3

De săptămâna trecută Orange are în oferta consola Nintendo Switch (Nintendo Switch Neon Red Blue Mario Rabbids Kindom Battle) cu un preț de 379 EUR. Continuând să își îmbogăţească portofoliul de obiecte conectate, oferta Orange a ajuns la peste 100 de produse.

Este vorba de un pachet special ce include consola Nintendo Switch, două controlere (Red&Blue), jocurile Mario și Rabbids Kindom Battle la prețul de 379 euro, iar cine vrea, poate să opteze pentru plata în rate pe factura Orange.

Nintendo Switch oferă mobilitate crescută jucătorilor, putând fi utilizată în tren, sau în mașină, dar impresionează mai ales atunci când este conectată la un televizor, devenind un adevărat hub de divertisment pentru întreaga familie. Jucătorii se pot bucura de o experiență de gaming neîntreruptă oriunde s-ar afla, având la dispoziție trei moduri de a se juca pentru oricare situație.

În modul „TV” consola poate fi conectată la un televizor inteligent, similar unei console clasice, oferind utilizatorilor o modalitate simplă şi plăcută de a se juca acasă împreună cu familia şi prietenii. Pentru momentele în care accesul la un televizor nu este posibil, Nintendo Switch oferă modul „Tabletop” ce îţi permite să împarți cu ce dragi nu doar ecranul consolei, dar şi distracţia. Astfel, utilizatori trebuie doar să monteze standul ataşat consolei şi să ofere unui prieten unul din cele două controlere (Joy-Con) pentru a se juca în mod cooperativ sau competitiv, direct pe ecranul consolei.

Nu în ultimul rând, sesiunile de gaming pot continua şi atunci când esti în mişcare, oriunde te-ai afla, cu modul „Handheld”. Acest mod le permite utilizatorilor să aibă parte de aceeaşi experienţă de gameplay ca pe ecanul televizorului, bucurându-se de mobilitatea oferită de o consolă portabilă. În plus, jucătorii pot conecta până la 8 console Nintendo Switch pentru o adevărată experinţă multiplayer.

Ca să vă faceți o idee despre preț, doar consola și un controller poate fi luată de pe ebay.de cu 299 EUR plus 15 EUR transport.

Dacă vă interesează oferta, aici găsiți mai multe detalii: https://www.orange.ro/magazin-online/obiecte-conectate/nintendo-switch-neon-red-blue-mario-rabbids-kindom-battle

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep