Xiaomi Mi 8 si Xiaomi Redmi S2 se gasesc in oferta Vodafone

0

Xiaomi Mi8

Dacă despre Orange vă spuneam că a adus în ofertă consola Nintendo Switch, despre Vodafone vă spun că a introdus Xiaomi Mi 8 și Xiaomi Redmi S2 în oferta de terminale. Xiaomi Mi 8 poate fi achiziționat de la un preț de 190 de euro cu abonamentul Super Red 27 și Xiaomi Redmi S2 de la 44,99 euro cu abonamentul Red 15.

Clienții Vodafone au acum posibilitatea de a comanda, exclusiv online, două tipuri de pachete promoționale care conțin Xiaomi Mi Band 2 sau Xiaomi Power Bank 2S. Xiaomi Mi 8 este disponibil în versiunea de culoare albastră și vine însoțit, în cadrul promoției online, de Xiaomi Mi Band 2, iar Xiaomi Redmi S2 este disponibil în versiunea de culoare neagră și vine însoțit de Xiaomi Power Bank 2S.

Xiaomi Mi 8 are un ecan AMOLED de 6.21”, GPS cu dublă frecvență, procesor Qualcomm Snapdragon™ 845 și cameră foto dublă cu inteligență artificială. Camera detectează 25 de categorii de obiecte și până la 206 de tipuri de scene diferite, oferind posibilitatea de a realiza fotografii de cea mai bună calitate. Xiaomi Mi 8 are 6GB memorie RAM și 64GB memorie internă.

Xiaomi Redmi S2 are cameră frontală de 16 MP cu wide-angle, camera foto dublă (12MP + 5MP) cu inteligență artificială și un ecran de 5.99”. Telefonul are 3GB memorie RAM și 32GB memorie internă cu posibilitatea de a extinde capacitatea prin intermediul unui card microSD de până la 256GB.

De menționat că pachetele promoționale care includ accesoriile Xiaomi sunt valabile exclusiv în magazinul online de pe www.vodafone.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here