HomeFeaturedFocusHTC Desire 12s prezentat oficial, un mid-range destul de interesant

HTC Desire 12s prezentat oficial, un mid-range destul de interesant

HTC Desire U12s

Producătorul taiwanez vine cu un nou terminal pe piață, într-un moment în care atenția fanilor era îndreptată înspre alte nume. HTC Desire 12s seamănă destul de mult cu HTCU12 Life, dar face câteva concesii destul de semnificative, pentru a fi cât mai ofertant din punctul de vedere al prețului. Dacă reușește sau nu acest lucru, se va vedea odată cu trecerea timpului.

HTC Desire 12s

Chiar dacă păstrează același tip de design pe partea din spate, cu o suprafață împărțită în două, HTC Desire 12s înlocuiește sticla cu un plastic. Mai mult, avem un singur senzor foto, de 13 megapixeli, deși impresia lăsată este de sistem dual camera. În locul celui de-al doilea senzor se găsește flash-ul.

La nivel hardware, HTC Desire 12s se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 435, care poate fi asezonat cu 3 GB de RAM și o memorie internă de 32 GB sau cu 4 GB de RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ascunse în spatele unui display de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), cu margini laterale destul de înguste, dar cu marginile superioară și inferioară cam groase pentru un design contemporan.

HTC Desire 12s

O cameră foto frontală de 13 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spate, un acumulator de 3075 mAh (care nu oferă suport pentru încărcare rapidă) și un Android 8.1 Oreo cu Sense UI peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

HTC Desire 12s este deja disponibil pe piețele asiatice, începând cu cea din țara natală, la prețuri de aproximativ 190 dolari (3 GB + 32 GB), respectiv 220 dolari (4 GB + 64 GB). De văzut dacă își va croi drum și în Europa.

via HTC

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep