HomeFeaturedFocusFOTO: teasing oficial pentru Lenovo Z5s

FOTO: teasing oficial pentru Lenovo Z5s

Lenovo Z5s

Unul dintre cele mai așteptate terminale ale momentului, Lenovo Z5s, este în pragul anunțului oficial. Mâine va avea loc prezentarea oficială a acestui smartphone, care, sper eu, va ajunge și pe piețele ceva mai occidentale. Însă unii dintre oficialii companiei nu mai au răbdare până mâine și publică în avans imagini cu telefonul pe rețelele sociale asiatice.

Mai exact, Chang Cheng, vice-președinte Lenovo, a publicat pe Weibo fotografiile de presă cu Lenovo Z5s, din care reies și câteva trăsături fizice ale acestuia, dar se vede destul de clar și gama de culori în care terminalul va fi disponibil.

Nu o să mai intru în detalii de natură tehnică, pentru că până mâine mai este foarte puțin și vom avea informații oficiale în loc de zvonuri și supoziții, dar o să mă opresc puțin asupra versiunii cu degradeu roz/portocaliu, care chiar mi se pare interesantă și pe care nu prea am văzut-o până acum la un smartphone.

Se vede și sistemul cu trei senzori foto, însă, așa cum spuneam, detaliile tehnice ale lui Lenovo Z5s le vom discuta în cursul zilei de mâine. Până atunci ne desfătăm cu o parte din fotografiile de presă cu terminalul.

Lenovo Z5s
Lenovo Z5s
Lenovo Z5s

via SparrowsNews

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep