HomeFeaturedFocusHuawei nova 4 prezentat oficial, mid-range spectaculos cu pret bun

Huawei nova 4 prezentat oficial, mid-range spectaculos cu pret bun

Huawei nova 4

M-am decis să scriu Huawei nova 4 (cu literă mică la nova, așa cum scrie producătorul chinez), deși nu prea îmi place această chestie în denumirile produselor despre care vorbim și am încercat pe cât de mult posibil să o evit. Așa cum spune și titlul acestui material, Huawei nova 4 a fost anunțat oficial și este un mid-range spectaculos, prin perspectiva aspectului fizic cu display fără margini și camera foto frontală integrată într-un orificiu circular din ecran. Are și un preț suficient de atractiv pentru această premieră în materie de design.

Huawei nova 4

Mai mult, tocmai datorită acestei premiere, cred că Huawei nova 4 va cunoaște o disponibilitate mult mai amplă din punct de vedere geografic decât predecesorii săi din aceeași familie.

Ca un argument în plus, dacă nu era suficient ecranul cu orificiu pentru camera frontală (o cameră foto de 25 de megapixeli, o adevărată binecuvântare pentru amatorii de selfie-uri), vine și senzorul principal de 48 megapixeli care face parte din sistemul de trei camere de pe spatele terminalului, alături de un senzor ultra-wide de 16 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. E drept, mai există o variantă ceva mai accesibilă de Huawei nova 4, care înlocuiește acest senzor cu unul de 20 megapixeli.

Este clar că telefonul este focusat în zona de fotografie. Însă nici restul specificațiilor nu este de lepădat. O combinație de ecran de 6,4 inchi și 2310 x 1080 pixeli, chipset Kirin 970, memorie RAM de 8 GB și capacitate internă de stocare de 128 GB este grăitoare în acest sens.

Huawei nova 4

Sistemul de operare Android 9.0 Pie cu interfață EMUI 9.0.1 și un acumulator cu o capacitate de 3750 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (18 W) completează lista cu specificații tehnice.

Huawei nova 4 va deveni disponibil în scurt timp pe piața din China, la un preț de aproximativ 430 euro pentru varianta cu senzorul principal de 48 megapixeli și aproximativ 400 euro pentru cea care coboară acest senzor la 20 megapixeli.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep