HomeFeaturedFocusLenovo Z5 Pro GT, monstrul care ridica stacheta pe piata de smartphone

Lenovo Z5 Pro GT, monstrul care ridica stacheta pe piata de smartphone

Lenovo Z5 Pro GT

Foarte pe scurt, Lenovo Z5 Pro GT este primul smartphone echipat cu noul chipset de top de la Qualcomm, modelul Snapdragon 855. În același timp, Z5 Pro GT este primul smartphone cu o memorie RAM de 12 GB. Este destul de clar că odată cu aceste două premiere, standardele în industria de smartphone au fost ridicate la un alt nivel. Evident, așteptăm cu interes să vedem și ceva benchmark-uri pentru această combinație memorabilă.

Lenovo Z5 Pro GT este disponibil și în versiuni ceva mai slăbuțe, cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă sau cu 8 GB de memorie RAM și 256 GB capacitate internă de stocare. Însă eroul este clar modelul de top cu 12 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 512 GB.

Lenovo Z5 Pro GT

Lenovo Z5 Pro GT este un slider, la fel ca Lenovo Z5 Pro. Are un display Super AMOLED de 6,4 inchi, care integrează și cititorul de amprentă. Sistemul dual camera de pe spate este compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli și unul secundar de 24 megapixeli, în timp ce sistemul de camere frontale ascuns de slider este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli.

Lenovo Z5 Pro GT are o textură mai specială pe sub sticla de pe spate, dar și câteva elemente evidențiate cu linii roșii pentru un aspect cât mai aparte. În mod plăcut surprinzător, varianta de top, cea cu 12 GB de RAM va avea un preț de vânzare de aproximativ 650 dolari, extrem de atractiv. Telefonul va fi lansat pe 24 ianuarie 2019, în primă fază pe piața din China.

via GSMArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep