HomeFeaturedFocusLenovo Z5s prezentat oficial, primul telefon cu trei camere al chinezilor

Lenovo Z5s prezentat oficial, primul telefon cu trei camere al chinezilor

Lenovo Z5s

Așa cum era de așteptat și cum am anticipat ieri, Lenovo Z5s a fost anunțat oficial. Este primul telefon al producătorului chinez cu un sistem cu trei camere foto pe partea din spate. Și propune un design modern, care însă se bazează pe un notch în partea de sus, în formă de picătură, deși alți producători au făcut deja pasul la orificiul circular care integrează camera foto frontală.

Lenovo Z5s

Ecranul lui Lenovo Z5s vine cu margini foarte înguste și ocupă o foarte mare parte din suprafața frontală. Este un LTPS LCD de 6,3 inchi cu rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9), care ascunde în spatele său un chipset Qualcomm Snapdragon 710. La nivel de memorii se disting trei configurații. Una cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, una cu 6 GB de RAM și aceeași stocare internă și una de top, cu 8 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Sistemul de trei camere foto de pe spatele lui Lenovo Z5s este compus dintr-un senzor principal de 16 megapixeli (ultra-wide), unul de 8 megapixeli (telephoto, zoom 2x) și unul de adâncime, de 5 megapixeli. Camera foto frontală este de 16 megapixeli și are și suport pentru Face Unlock. Tot în zona de securitate intră și senzorul pentru citirea amprentei digitale, plasat pe spatele terminalului.

Un acumulator cu o capacitate de 3300 și suport pentru încărcare rapidă (15 W) prin USB Type –C și un Android Oreo completează lista cu specificații care merită evidențiate.

Prețurile pentru Lenovo Z5s încep de la aproximativ 220 dolari și ajung până la 290 dolari pentru versiunea de top. Versiunea de culoare roz/portocaliu despre care am vorbit ieri și care îmi plăcea foarte mult va fi disponibilă doar în China, fiind o ediție limitată cu autograful unui actor chinez în mare vogă.

Lenovo Z5s

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep