HomeFeaturedFocusMeizu C9, un entry-level de 60 de euro

Meizu C9, un entry-level de 60 de euro

Meizu C9

Este un smartphone extrem de ieftin, așa că m-am gândit că merită câteva clipe din atenția noastră. Meizu C9 are, în mod evident, limitările sale, dictate de acest preț extrem de mic, dar aduce totuși și câteva surprize. Până la urmă, cel mai important, are o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB, o combinație peste așteptările mele la un buget de 60 de euro.

Și nu este singura trăsătură interesantă. Propune și un display alungit, cu aspect 18:9. Un IPS de 5,45 inchi și rezoluție 1440 x 720 pixeli, în spatele căruia se ascunde un chipset Unisoc SC9832E (de la Spreadtrum) cu procesor quad-core de 1,3 GHz.

Camera foto principală este de 13 megapixeli, cea frontală are o rezoluție de 8 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh. În combinație cu chipsetul subțirel și cu ecranul de rezoluție scăzută, ar trebui să ofere o autonomie peste medie. Sistemul de operare este un Android 8.0 Oreo.

Meizu C9 are abilități dual-SIM și este capabil de conectivitate 4G. Deocamdată este disponibil doar pe Amazon, în piețele asiatice. Pe lângă prețul mic, ca parte a unei promoții în derulare, avem și un cupon valoric ce va putea fi folosit la cumpărăturile viitoare. Chiar și fără acesta, Meizu C9 este un entry-level modest, însă cu un preț foarte mic.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep