HomeMobileAndroidNokia 9 Pure View intr-o poza de calitate

Nokia 9 Pure View intr-o poza de calitate

Nokia 9 Pure View, intr- poza venita de la @evleaks

Nokia 9 Pure View cu al său sistem foto format din cinci camere principale continuă să ne fascineze chiar dacă încă nu a văzut lumina zilie, așa cum ne așteptam. Trendul de a folosi cât mai multe camere foto e unul real, Samsung fiind deja printre primii de pe piață cu modelul A9. HMD pare însă că nu se grăbește să lanseze Nokia 9 Pure View, poate așteaptă MWC-ul din 2019 ca să facă asta.

Dar nu înseamnă că nu lucrează la produs: via @evleaks avem o poză de calitate, probabil o randare ce va fi distribuită odată cu comunicatul de presă.

Evan Blass ne spune că Nokia 9 Pure View are numele de cod ”Beholder” – cine vrea să sape în firmware-ul Nokia după numele de cod poate începe să își facă temele.

Din poza de mai sus vedem patru camere (una dintre fante pare să fie blocată) și modulul Flash, pe o interfață ce pare să fie Android, cu senzorul de amprentă pe ecran.

De obicei data de pe ecran face referință directă la momentul lansării, dar 1 octombrie a trecut deja. Poate să fie de fapt 10 ianuarie? E posibil, mai ales că alte zvonuri dau lansarea lui Nokia 9 Pure View în luna ianuarie.

Mai e puțin și vedem.

P.S. Intre timp avem si un prim material video cu Nokia 9 Pure View

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep