HomeFeaturedFocusLa final de 2018

La final de 2018

E momentul să ne luăm la revedere de la 2018 și să ne pregătim de un 2019 intens din prisma tehnologiei.

Înainte de toate dați-ne voie să vă mulțumim că ați fost încă un an alături de noi, ne-ați citit și ne-ați ajutat să creștem. Mesajele primite de la voi ne-au ajutat să înțelegem mai bine cum trebuie să testăm produsele, ce vă interesează pe voi și cum să prezentăm rezultatele într-o formă mai concisă.

În această toamnă am reușit să ne schimbăm server-ul chestie ce s-a văzut imedit în viteza de încărcare a paginilor și în creșterea traficului, semn că a fost o decizie foarte bună. E drept că am întârziat cam mult cu instalarea și activarea HTTPS, iar Google nu ne-a iertat, lucru pe care sperăm că l-am remediat acum.

2018 a fost anul în care am început să explorăm și alte zone pe care să le acoperim cu articole, dincolo de testele de Windows, smartphone-uri, tablete, ceasuri smart, smart tv/smart home și securitate. Am făcut primii pași în zona AI, AR cu Mixed Reality și mai nou ideea de asistent digital – ne propunem ca în perioada următoare să avem articole mai detaliate și în aceste direcții așa cum am scris mai mult despre iOS și MacOS.

Am reușit să continuăm tradiția de a participa ca speakeri la mai multe conferințe importante de IT de unde am venit cu feedback valoros.

A fost și anul în care ne-am mobilizat și am alocat ceva zile de concediu ca să putem participa la mai multe lansări de produse din țară și internaționale. Rezultatul a fost unul pozitiv așa că cel mai probabil o să continuăm și în această direcție. Ne-am străduit să facem mai multe teste comparative din care să vă ajutăm să luați cele mai bune decizii de cumpărare, altă direcție pe care sigur o vom continua.

Din păcate, în continuare cu timpul nu stăm foarte bine (serviciu, familie, site), treabă ce probabil s-a simțit vizavi de momentul în care am scris despre diverse subiecte extrem de importante. Facem eforturi pentru ca la anul să remediem situația, să sperăm că o să ne și iasă :).

Tragând linie, 2018 a fost un an foarte bun – ceea ce vă dorim și vouă.

Un mare MULTUMESC pentru colaborare merge și către toți partenerii noștri care și în acest an au răspuns pozitiv cererilor și ne-au ”aprovizionat„ cu foarte multe produse pentru testare.

Pe plan personal, înainte de a încheia, dați-mi voie să vă supun atenției un mesaj din blog-ul de final de an scris de Bill Gates:

”Am dedicat destul timp familiei? Am învățat lucruri noi? Am făcut noi prietenii și le-am întărit pe cele vechi?”

Sper să răspundeți și voi pozitiv așa cum am făcut-o noi.

Cam asta a fost 2018, să ne revedem sănătoși în 2019!

LA MULȚI ANI!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep