HomeMobileAndroidSamsung Galaxy A8s prezentat oficial, primul smartphone cu camera frontala integrata in...

Samsung Galaxy A8s prezentat oficial, primul smartphone cu camera frontala integrata in display

Samsung Galaxy A8s

Este vorba despre acea gaură circulară care înlocuiește notch-ul și care poate acomoda camera foto frontală. Samsung Galaxy A8s este primul telefon care aduce această nouă găselniță de design, pe care o anticipam de ceva vreme. Noul display cu acest orificiu perforat poartă numele de Infinity-O Display și, cred eu, este noul trend pe care tot mai mulți producători îl vor urma. În plus, avem cu această ocazie un preview destul de clar pentru Samsung Galaxy S10.

Samsung Galaxy A8s pare un telefon capabil și interesant și dincolo de această premieră. Telefonul se bazează pe un chipset Qualcomm Snapdragon 710, ajutat de o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau chiar de 8 GB, dar și de o capacitate internă de stocare de 128 GB. O combinație atractivă, care pare destul de capabilă încât să se apropie binișor de zona de high-end.

Samsung Galaxy A8s

Ecranul care ascunde această configurație este un IPS de 6,4 inchi și rezoluție de 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9). La nivel de camere foto, Samsung Galaxy A8s propune un sistem de trei camere pe partea din spate, cu un senzor principal de 14 megapixeli (f/1.7), unul tele de 10 megapixeli (f/2.4) și unul de adâncime, de 5 megapixeli (f/2.2). Camera foto frontală este de 24 megapixeli.

Pare un terminal croit destul de mult în jurul camerelor foto, ceea ce nu este rău deloc. Sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo, senzorul pentru citirea amprentei digitale este plasat pe spate, iar acumulatorul are o capacitate de 3400 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă, via USB Type-C.

Deși este deja disponibil la precomandă pentru piața din China, Samsung Galaxy A8s nu are un preț oficial (există zvonuri care vorbesc despre 420 euro). O să revenim cu această informație în momentul în care ea va fi disponibilă.

via TechRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep