HomeFeaturedFocusTeasing oficial pentru Honor View 20, noul design capata noi adepti

Teasing oficial pentru Honor View 20, noul design capata noi adepti

Honor View 20

Este vorba despre noul trend care presupune integrarea camerei foto frontale în display, într-o mică gaură circulară. Honor View 20 a pierdut competiția pentru primul astfel de terminal în fața lui Samsung Galaxy A8s, dar este aproape de lansarea oficială. Atât de aproape, încât producătorul chinez Huawei a făcut pubice câteva informații cu viitorul telefon. Evident, accentul a fost pus pe acest nou element de design.

Însă dincolo de camera foto frontală integrată în display, Honor View 20 propune câteva chestii chiar interesante. Îmi place tehnologia Link Turbo, care mixează conexiunea wireless cu cea 4G, astfel încât utilizatorul să aiba date la o viteză decentă chiar și în locurile în care rețelele wireless sunt destul de aglomerate, dar, în același timp, să nu consume foarte mult din datele mobile.

De asemenea, Honor View 20 va avea o cameră foto principală de 48 de megapixeli (senzor Sony IMX586), o premieră în zona de smartphone conform oficialilor companiei.

S-a mai vorbit despre chipsetul telefonului, care va fi un Kirin 980 și evident, focusul a fost pus pe display. Un display pe care Huawei îl va numi Full-View Display 3.0 și care va avea margini extrem de înguste și un orificiu cu diametru de doar 4,5 milimetri pentru camera foto frontală.

Restul detaliilor a fost păstrat pentru momentul anunțului oficial, care se va întâmpla undeva în jurul graniței dintre ani.

via GSMArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep