HomeFeaturedFocusVivo NEX Dual Display Edition prezentat oficial, un nou telefon cu doua...

Vivo NEX Dual Display Edition prezentat oficial, un nou telefon cu doua ecrane

Vivo NEX Dual Display Edition

Vivo NEX Dual Display Edition este un smartphone construit în jurul unei perechi de ecrane, așezate astfel încât să ușureze cât mai mult experiența utilizatorului și să îi ofere acestuia posibilitatea să se bucure de anumite funcții într-un mod cât maiușor. Spre exemplu, nu mai este nevoie de cameră foto frontală pentru amatorii de selfie-uri, se poate utiliza camera principală și ecranul secundar pentru acest tip de fotografii.

Dincolo de acest concept de telefon cu două ecrane, marele merit al lui Vivo NEX Dual Display Edition este faptul că reușește să împacheteze specificații de flagship în acest concept. O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 10 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB, este grăitoare în acest sens.

Vivo NEX Dual Display Edition

Legat de cele două ecrane, cel principal, de pe fața telefonului, este un Super AMOLED de 6,4 inchi și 2340 x 1080 pixeli (aspect 19,5:9) cu margini extrem de înguste și nederanjat nici măcar de un senzor foto, cu un screen-to-body ratio de 91,63%. Al doilea display, cel de pe spatele terminalului, este tot un Super AMOLED, cu diagonală de 5,5 inchi și rezoluție 1920 x 1080 pixeli. Un fullHD clasic, cu aspect 16:9, lângă care își face loc un sistem de trei camere foto, cu un senzor principal de 12 megapixeli, unul de 2 megapixeli, probabil de adâncime și un al treilea care este folosit doar pentru selfie-uri.

Un acumulator de 3500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă, un Android 9.0 Pie și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în ecranul principal completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

Vivo NEX Dual Display Edition este deja disponibil la precomandă (cu livrare pe 29 decembrie) la un preț de aproximativ 720 pixeli, valabil pentru piața din China. Mi se pare un preț destul de competitiv pentru un flagship inovator.

via GSMArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep