HomeFeaturedFocusVivo Y93s prezentat oficial

Vivo Y93s prezentat oficial

Vivo Y93s

Avem de-a face cu o variantă a lui Vivo Y93, cu câteva modificări minore. Însă, cel mai important, Vivo Y93s păstrează neschimbat aspectul fizic, cele două terminale fiind identice din acest punct de vedere.

Vivo Y93s vine echipat cu un chipset MediaTek Helio P22 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz, care înlocuiește un chipset Qualcomm Snapdragon 439. În același timp, dublează cantitatea de memorie internă a fratelui său, ducând-o la 128 GB. Acestea sunt singurele modificări față de varianta de bază, Vivo Y39.

Vivo Y39s este construit în jurul aceluiași ecran de 6,2 inchi și 1520 x 720 pixeli, cu un notch în formă de picătură și margini foarte înguste. Are o memorie RAM de 4 GB. Pe spate este prevăzut cu un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, iar camera foto frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4030 mAh, iar sistemul de operare este un Android 8.1 Oreo cu interfața Vivo peste el.

Prețul de vânzare pentru Vivo Y39s este de aproximativ 210 dolari. Un preț cinstit, corect, dar care nu pare suficient de atractiv pentru a scoate terminalul în evidență.

via Vivo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep