HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Honor 8A inainte de lansare

Cateva detalii despre Honor 8A inainte de lansare

Honor 8A

Honor 8A nu prea pare să mai aibă secrete înainte de lansarea sa oficială, care este așteptată săptămâna viitoare, în cadrul CES-ului de la Las Vegas. Telefonul a leak-uit în fotografii (inclusiv unele de presă) și, mai nou, toată configurația sa și-a făcut apariția în presa de specialitate și a făcut rapid înconjurul internetului. Motiv pentru care consider că merită să vorbim despre el pentru câteva minute, pentru a avea o idee clară la ce să ne așteptăm de la acest terminal.

Honor 8A

Honor 8A va fi construit în jurul unui display IPS de 6,09 inchi și rezoluție 1560 x 720 pixeli, semn că se va plasa undeva la limita dintre categoriile entry-level și mid-range. Impresie întărită și de combinația de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 3 GB. La nivel de stocare internă, vor exista două versiuni de Honor 8A, una cu 32 GB și una cu 64 GB.

Dacă la nivel de specificații Honor 8A nu pare să își propună prea multe, aspectul său este destul de modern. Un spate lucios, din plastic cel mai probabil și un display alungit, cu margini înguste și un notch în formă de picătură sunt argumente suficiente în această direcție.

O singură cameră foto pe spate, cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli ne arată că nici în ceea ce privește abilitățile foto, ambițiile lui Honor 8A nu sunt mai mari. Un acumulator cu o capacitate de 3050 mAh și un sistem de operare Android 9.0 Pie completează lista de specificații tehnice. Lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale.

Unde ar putea să surprindă Honor 8A și cred eu că o va și face, este la nivel de preț. Aici nu există încă informații, însă politica de prețuri a Huawei în legătură cu brand-ul Honor mă face să cred că modelul 8A va fi atractiv din punctul de vedere al prețului. Vom afla săptămâna viitoare câtă dreptate am.

via DroidShout

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep