HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 9, specificatii tehnice complete

Xiaomi Mi 9, specificatii tehnice complete

Xiaomi Mi 9

Chiar dacă informațiile nu sunt oficiale, se pare că viitorul flagship de la Xiaomi nu prea mai are secrete înainte de anunțul oficial. Xiaomi Mi 9 va fi un adevărat vârf de gamă, așa că în jurul său s-a iscat destul interes. Motiv pentru care o listă destul de completă cu specificații tehnice pentru Mi 9 a ajuns în atenția opiniei publice. Și noi o să aruncăm o privire asupra acestei configurații de la care o parte din fanii Androidelor au așteptări destul de mari.

Xiaomi Mi 9 va fi construit, ca orice flagship care se respectă, în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 855, asortat cu o memorie RAM de 6 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB. Este doar versiunea de pornire, se va merge mai sus și cu memoria RAM (se pare că până la 10 GB), cât și cu stocarea internă.

Ecranul va fi un AMOLED de 6,4 inchi și rezoluție fullHD+ (aspect 19:9), prevăzut cu un notch în partea de sus. Unul destul de generos.

Partea cea mai interesantă vine în zona de fotografie. Xiaomi Mi 9 va avea pe spate un sistem dual camera, cu un senzor principal de 48 megapixeli și unul secundar de 12 megapixeli. Va exista, tot pe spate, o a treia cameră foto, dar una 3D, cu rol în recunoașterea obiectelor fotografiate. Camera frontală va avea un senzor de 24 megapixeli. Senzorii foto sunt fabricați de Sony.

Un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh și suport pentru încărcare rapidă (32W), un sistem de operare Android 9.0 Pie cu EMUI 10 peste el și un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în display completează lista cu specificații tehnice care se cunosc până acum.

Mă aștept ca Xiaomi Mi 9 să vină și cu un preț destul de atractiv, însă aceste detalii le vom cunoaște în momentul anunțului oficial. Să sperăm că nu mai este chiar mult de așteptat, deși zvonurile spun că de-abia în cadrul MWC-ului de la finalul lui februarie își va face apariția.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep