HomeFeaturedFocusCateva informatii despre Motorola P40

Cateva informatii despre Motorola P40

Motorola P40

Deși mai are de așteptat până la o lansare oficială, Motorola P40 pare să nu mai aibă secrete. Au ieșit la iveală atât detalii tehnice (destul de complete, aș spune eu), cât și fotografii de presă ale terminalului, așa că fanii știu la ce să se aștepte. Și trebuie spus că Motorola P40 arată bine și propune o configurație ce pare destul de capabilă.

Telefonul va fi construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 675 cu o memorie RAM de 6 GB. O combinație ce nu ar trebui să aibă probleme cu cerințele unui utilizator de Android peste medie. La nivel de stocare internă, Motorola P40 vine în două variante. Una echipată cu 64 GB de memorie internă, una cu capacitate internă de stocare de 128 GB.

Motorola P40

Și în ceea ce privește abilitățile foto, Motorola P40 se prezintă destul de bine. Pe partea din spate avem un sistem dual camera cu un senzor de 48 megapixeli și unul de 5 megapixeli, în timp ce camera foto frontală este de 12 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 9.0 Pie, în timp ce acumulatorul are o capacitate de 4132 mAh, peste media cu care ne-am obișnuit în zona de smartphone.

În mod oarecum ciudat, deși avem un display modern, cu un decupaj/orificiu circular pentru camera foto frontală, rezoluția acestuia este doar HD+. E drept, diferențele prin comparație cu un ecran full HD sunt destul de greu de observat la această dimensiune (6,2 inchi, IPS), dar la nivel de marketing poate părea un minus pentru Motorola P40. Poate că este doar o neînțelegere și, în momentul anunțului oficial, va fi clarificată.

Chiar și așa, părerea mea este că Motorola P40 arată și se prezintă destul de bine.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep