HomeFeaturedFocusCateva informatii despre Xiaomi Redmi Note 7

Cateva informatii despre Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Redmi Note 7 pare destul de aproape de momentul unui anunț oficial. Terminalul a trecut prin Geekbench și a lăsat câteva urme care ne lasă să ne facem o impresie destul de clară despre segmentul în care se va plasa. Ca de obicei, Xiaomi vine în această serie cu un telefon aflat la limita dintre categoriile mid-range și high-end, care, în bunul obicei al companiei, sperăm noi, va fi extrem de atractiv din perspectiva prețului. Sau, mai bine spus, a raportului preț/specificații.

Xiaomi Redmi Note 7 va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 660, care va fi asortată cu o memorie RAM de 6 GB. Pare o combinație capabilă să satisfacă fără dificultăți cerințele unui utilizator mediu de Android. Și chiar mai mult. În același timp, memoria RAM de 6 GB lasă speranțele pasionaților să zburde înspre un Redmi Note 7 Pro cu 8 GB de RAM, deși deocamdată sunt doar supoziții.

În rest, din datele rămase după vizita lui Xiaomi Redmi Note 7 în Geekbench, mai avem certitudinea unui Android 9.0 Pie.

Sunt puține informații, dar, așa cum spuneam, ne lasă să vedem cam unde se va plasa acest terminal. Mâine s-ar putea să primim toate specificațiile tehnice ale lui Xiaomi Redmi Note 7, chiar în forma lor oficială.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep