Xiaomi Redmi Note 7

Xiaomi Redmi Note 7 pare destul de aproape de momentul unui anunț oficial. Terminalul a trecut prin Geekbench și a lăsat câteva urme care ne lasă să ne facem o impresie destul de clară despre segmentul în care se va plasa. Ca de obicei, Xiaomi vine în această serie cu un telefon aflat la limita dintre categoriile mid-range și high-end, care, în bunul obicei al companiei, sperăm noi, va fi extrem de atractiv din perspectiva prețului. Sau, mai bine spus, a raportului preț/specificații.

Xiaomi Redmi Note 7 va fi construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 660, care va fi asortată cu o memorie RAM de 6 GB. Pare o combinație capabilă să satisfacă fără dificultăți cerințele unui utilizator mediu de Android. Și chiar mai mult. În același timp, memoria RAM de 6 GB lasă speranțele pasionaților să zburde înspre un Redmi Note 7 Pro cu 8 GB de RAM, deși deocamdată sunt doar supoziții.

În rest, din datele rămase după vizita lui Xiaomi Redmi Note 7 în Geekbench, mai avem certitudinea unui Android 9.0 Pie.

Sunt puține informații, dar, așa cum spuneam, ne lasă să vedem cam unde se va plasa acest terminal. Mâine s-ar putea să primim toate specificațiile tehnice ale lui Xiaomi Redmi Note 7, chiar în forma lor oficială.

via MySmartPrice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here